Stil spørgsmål ? »  Tilbage til Debatforum forside »

Her vises 1-25 indlæg ud af 4109.   Næste 25 »

Afløb bad Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej med jer jeg har hørt at det er ok med kun et afløb i brusenichen, selvom der er en opkant på 10cm og det er det eneste afløb i badeværelset, bare der er overløb i håndvasken, er det korrekt, også i etaglejligheder pft Ha' en fantastisk da'
Per Brok, Ebeltoft (18-05-2021) Badekar afløb - til vandhane ? Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Jeg er ved at bygge en terrasse, hvor jeg laver en forhøjning med et nedsænket badekar - meningen er at jeg så vil montere en vandhane, som jeg kan bruge til at tømme badekarret via en vandslange ... MEN - hvordan kommer jeg fra badekarrets 40mm hvide afløbsrør til noget jeg kan koble til en vandhane ? Hvad skal jeg kikke efter?
Claus, Odense (08-04-2021) 

HJLÆP! Gulvvarme virker pludselig ikke Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Jeg har købt et næsten nybygget hus for halvandet år siden, med et fantastisk gulvvarmesystem fra Danfoss. For 4 dage siden afbrød jeg HFI relæet i nogen timer, fordi jeg skulle ordne noget (helt uden forbindelse til gulvvarmen). Men siden jeg tændte den igen, har vi ikke haft noget varme i huset.

Jeg har forsøgt en del forskellige ting, og jeg håber at en af jer har en genial idé til hvordan jeg fixet det.

Jeg ved følgende:

Problemet opstod i forbindelse med at strømmen var slukket et par timer. Jeg har forsøgt at slå strømmen fra igen af nogen omgange, men det virker ikke.


A: De sorte toppe er varme når anlægget er tændt, men bliver kolde når jeg slukker strømmen.

B: Slangen forbliver kold uanset hvad, hvilket jeg antager et problemet.

C: Lamperne lyser. Når jeg holder det midterste knap på hver regulator i hvert rum inde, så blinker de respektive lamper også. Så jeg vil tro der er forbindelse mellem selve den jeg ændrer temperatur på og så anlægget.

Jeg kan ikke umiddelbart se at der skulle være en pumpe tilknyttet anlægget, og jeg kan ikke se hvad der ellers skulle være galt.

Jeg ville ønske jeg kunne indsætte billeder :s

Christian, København (05-04-2021) 
Svar:
Hej Christian

Jeg er ikke helt selv ekspert i det problem du beskriver, men jeg har netop selv benyttet [url]mtnvvs.dk[/url] til et lignende stykke arbejde. Jeg ved ikke, om han måske kan være til hjælp for dig?

Om ikke andet synes jeg han giver god sparring og jeg er jeg sikker på at han kan hjælpe dig på rette vej, hvis han ikke selv er den rette til opgaven.

Held og lykke med med varmen!
Bjarne, Hvidovre (26-04-2021) 

Elektriker og VVS Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Har I en god VVS-mand og elektriker, for jeg syntes personlig selv at https://dahl-service.dk/ var rigtig gode, men jeg vil høre hvem i andre har brugt?
Maja Larsen, Albertslund (25-03-2021) 
Svar:
Hej Maja

Jeg har først sent set dit spørgsmål, men håber stadig det kan være til gavn.

Jeg kan varmt anbefale mtnvvs.dk til vvs-arbejde. Jeg har kun oplevet professionelt arbejde, god service og gode priser.
Bjarne, Hvidovre (26-04-2021) 

Udskifte returventil gulvvarme Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Vi har på badeværelse gulvvarme (vand). Det er ifølge de gamle vvs tegninger fra 1972 lavet med en frem og retur der går helt ud til gasfyr. På retur sidder i badeværelse en returventil. Der er altså ingen termostat. Er det muligt at udskifte returventil med noget der minder om en termostat ? Vi har udskiftet alle øvrige rad term med Salus system, og jeg ville gerne lave det samme i badet. Og gerne uden den store ombyg med ny shunt mm. Håber der er et par vvs kyndige derude så jeg ved hvad jeg skal spørge en vvs’er om. Den sidste jeg spurgte sagde det var umuligt.
Steen, Roskilde (26-02-2021) 
Svar:
Prøv at kontakte https://dahl-service.dk/ de er virkelig gode og kan måske hjælpe dig med dit problem
Maja, Køge (25-03-2021) Udskift jernrør til pex Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Jeg har en et tostrengs varmesystem med jernrør i kælderen fra det gamle oliefyr i dimensioner fra 1/2 tommer til 5 cm(udvendigt). (alle rør op til radiatorer er skiftet til kobber 15/18 mm. Nu vil jeg gerne skifte jernrørene til pex. Er der en tabel for hvilken dimension jernrør der svarer til hvilken dimension pex? Nu er der monteret et gasfyr med en cirkulationspumpe, er der en anbefaling for en pexrør dimension til varmerør der skal forsyne flere radiatorer?
Peter, Gentofte (30-01-2021) 

Faldstamme Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Er der regler for at lave anboring og montage af indskæringsmanchet til afløb fra håndvask på faldstamme i en andelsbolig?
Karsten, Vejle (25-01-2021) 

Kan jeg lukke rektanglet hul af over brusenichen Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej ,

Kan jeg lukket hullet af med glas? Jeg har er rektanglet hul over brusenichen. Mål er 85x27cm.

Se billede
https://drive.google.com/file/d/1HekWCNdEZb1dMWgTBaj-Ydu8hc83bypR/view?usp=drivesdk

Jeg har en mekanisk ventilation som på billedet
https://drive.google.com/file/d/1ULMSzUoZm6hGg5PykEtTzWqxVDUQyoYl/view?usp=drivesdk

Dørblad til badeværelset går ikke helt ned til karmen i bunden. Der er et mellemrum til frisk luft.

Hjælp til at forstå på det her
Kasper D, København (06-01-2021) 

Lyd fra cirkulationspumpe Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej Vi er netop flyttet ind i vores nybyggede hus. Efter 14 dage begyndte vi at kunne høre en konstant høj hyle tone. Vi fandt ud af at lyden kom fra cirkulationspumpen. Denne var en type, der ikke kunne niveau indstilles. Vores VVS mand installerede derfor en ny pumpe, der kunne indstilles i niveau. Lyden forsvandt, men kun i knap 2 uger. Nu siger den nye pumpe også en konstant høj lyd. Hvad kan det mon skyldes? Det skal nævnes at vi har lidt problemer med det varme vand. Nogle gange kan vandet ikke blive brændende varmt, andre gange kan det. Og nogle gange hjælper det at åbne for det varme vand fra en anden hane, så kommer det varme vand også i den hane, hvor det ikke ville blive brændende varmt. Ved ikke om det har noget at gøre med at cirkulationspumperne begynder at larme efter nogle uger. Mvh Anne Marie
Anne Marie , Herning (29-12-2020) 

G-bolig Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej, er der nogle der kan fortælle mig hvad der menes med 225 mm G-bolig når det står beskrevet om gulvet? G-bolig er det polystyren/isolering.
Anders Knudsen, Virum (12-12-2020) 

75mm støbejern spidsende Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej, hvordan er det mest korrekt at koble sig på et 75mm støbejerns spidsende med sin 75mm pp afløb fra køkkenet? Lodret.
Casper Ransborg, Vedbaek (11-11-2020) 

Destruering af badeværelse loft Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej. Jeg står i samme situation. Min overbo synes hun skal lave nyt badeværelse lige på den uge, jeg har fødselsdag. Hun vil banke hul på mit yderst pæne loft. Det kommer til at svine og larme. Disse corona tider hvor smittetallet stiger, skal jeg tvinges til at lukke en flok håndværkere ind som jeg ikke kender. Der er så urimeligt. Hun har boet der i 18 år, og skal lave nyt bad nu, hvor det er bad timing. Lige når jeg har fået vurderet min bolig til 1.990.000 skal hun absolut ødelægge det for mig. Må hun ødelægge mit loft, hvis ja, hvor længe skal jeg varsles før ?
Eva, København (15-08-2020) 

Vådrumsplader Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hvad er forskellen på wedi vådrumsplader og Jackon vådrumsplader. Hvad holder bedst og hvad er nemmest at arbejde med
Anette, Skovlunde (13-08-2020) 

Risiko for utæt kobberrør ? Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej ! Mit blandingsbatteris (brus) smudsfilter er tilsyneladende fyldt med skidt som har resulteret i at der stort set ikke kommer varmt vand ud af den. Derfor vil jeg skifte smudsfilteret i mit blandingsbatteri. Jeg bor i en lejlighed fra starten af 70erne og blandingsbatteriet er skruet fast på et kobberrør. Nu er spørgsmålet : Risikerer jeg at kobberrøret inde i væggen løsner sig og bliver utæt når jeg begynder at skrue blandingsbatteriet af ? Pga. kalk, skidt osv. eller fordi batteriet bare er skruet godt fast. Jeg synes ikke at jeg kan se nogen videoer på nettet der nævner dette, men har hørt fra en med lidt kendskab til vvs at det er en risiko. Altså skal man holde kobberrøret fast med en tang når man begynder at skrue blandingsbatteriet af ? Er der nogen med indsigt som kan svare på dette ? Mvh. Peter
Peter Nielsen, Åbyhøj (04-08-2020) 

Må man godt selv skifte Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Må man godt selv skifte armatur ved håndvasken på badeværelset og ligeledes ballofix dertil?
Lars Skov Pedersen, Marslev (28-07-2020) 

Gulvvarme under trægulv Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Jeg påtænker at lave gulvarme under gammelt gulv i køkken. Jeg kan fra kælderen lægge slanger under gulvbrædder mellem bjælker og isolere under.
Jeg vil gerne undgå shunt og pumpe, da det er et meget lille gulv ca. 6 kvm.
Mit spørgsmål er om jeg kan lede retur fra radiator gennem gulvvarmen ?
Og måske lave en lille "sløjfe" fra fremløb så der kan tilsættes lidt varmt vand, hvis nu returen fra radiator ikke er varmt nok.
Egon, Dronninglun (09-06-2020) 

Spulehaner i tørrum Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej. Må man montere spulehaner, i et rum uden gulvafløb? f.eks i et køkken.
jørgen martinussen, grevinge (14-05-2020) 

Nyt badeværelse Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej Allesammen

Jeg skal have lavet et nyt badeværelse i mit nye hus. Jeg skal have lavet alt om. Nye fliser, ny vandhane, nyt toilet ´- alt skal være nyt.

Kender i en god vvs virksomhed? jeg tænker på at kontakte https://vesterledvvs.dk/

er der nogen der har haft erfaring med dem? De har super gode anmeldelser.
Mia, København (25-03-2020) 
Svar:
Hej Mia,Hvis du ikke allerede har fundet et firma til et nyt badeværelse, så tjek firmaet her som også laver badeværelser.

De har gode anmeldelser og har selv brugt dem til div. opgaver.


mvh Mikkel
mikkel, Kbh Ø (18-05-2020) 
Svar:
hov glemte at skrive navnet på firmaet :D hahaha

https://malergl.dk/renovering/badevaerelse/

mikkel, Kbh Ø (18-05-2020) 
Svar:
Är här för att informera vem som någonsin behöver ett lån som ACCESS LÅN ger till ett lån till 2% ränta. om du är intresserad av att få ett lån vänligen kontakta oss via e-post accessloan122@gmail.com
PHILP JAMES, USA (18-10-2020) 

Adapter til 18mm indvendig gevind? Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
I forbindelse med installation af en birdopvaskemaskine skal jeg bruge en adapter/fittings som passer til min Børma vandhane, som har 18mm indvendig gevind, i den ene ende og tilslutningen med rørene fra opvaskemaskine, som har 1/2" udvendig gevind. Jeg har spurgt i min lokale Silvan og de havde en masse adaptere i forskellige størrelser, men ingen som passer til 18mm indvendig. Den ansatte anbefalede mig at søge på nettet, men jeg kan simpelt hen ikke finde noget. Er der nogen her som ved om der overhovedet findes adaptere til 18mm indvendig gevind, og i så fald hvor sådan én kan købes?
Marius, København (16-01-2020) 

Kliklyde fra faldstamme Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Jeg hører meget høje klik/bankelyde fra min faldstamme. De kommer i serier af 8-20 stk. for at forsvinde igen og de kan komme flere gange om dagen. Også om natten så jeg vågner ved lyden- så højt er det. Jeg fik ny faldstamme for 3 år siden, men det er først efter min overbo, for 3 måneder siden, har skiftet faldstamme, at lydene er opstået. Tilslutningen foregik i gulv/loftskellet uden at skulle gennem mit loft. Han har i mellemtiden solgt lejligheden og en ny ejer er flyttet ind – han har ikke bemærket noget siger han. Jeg aner ikke hvad det er eller hvad jeg skal gøre? Hjælp
Annette Busch, Frederiksberg C (04-11-2019) 
Svar:
Har samme problem… har du fået løst dit? Og i så fald hvordan?
Søren Hvalsøe, Nordhavn (13-06-2021) 

oliefyr og sommerfunktion Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej mit oliefyr er på sommerfunktion, dvs det kun laver varmt brugsvand. nu er det begyndt på at sende varme ud i radiatorerne af og til. Jeg er bekymret for om der er noget i stykker i fyret?
malene burmeister, græsted (05-10-2019) 

Installation af badekar Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Vi har et badeværelse med en muret bruseniche. Hvad koster det at få installeret et badekar i brusenichen?
Heidi Rasmussen, Roskilde (07-09-2019) 

VVS - hyldende radiatorer Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
ej Jeg har hylende radiatorer og har forsøgt forskellige ting for at afhjælpe dog uden resultat. En vvs'er har nu foreslået at skift alle pakdåser OG det pakdåserne sidder (ventilhus) - alså kun indmaden og ikke hale ventilen! - De mener det vil afhjælpe problemet (90% sikre). Det er nu lykkes dem af finde det special værktøj der skal til at få ventilhuset ud og vil bestille disse - Men jeg har min tvivl da jeg ikke kan se denne operation udført/beskrevet nogen steder (via google). Kender I til dette? mvh
Kenn, Espergærde (06-09-2019) 

Undertryk ? Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Mit afløb opføre sig som om det er stoppet, men når jeg tager røret mellem vask og afløb lidt op, kan man høre at så snart der kommer luft til, at vandet løber ud. Tager jeg vasken helt fra kan hælde en masse vand i afløbet uden der er problemer med at få det til at løbe ud. Vandlås er heler ikke stoppet?
Marie Iversen, Albertslund (21-08-2019) 
Svar:
Hej,

Det kan være der skabes undertryk i rørene og derfor kan vandet ikke løbe ud.
Man kan få en slags ventil til at sætte på røret - den tager luft ind, men vand kan ikke komme ud. Det skulle hjælpe på problemet.

Mvh
Daniel
www.kloak-pris.dk
Daniel Engstrup Larsen, Glostrup (07-08-2020) 

Gulvafløb Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Vores vaskemaskine står i kælderen, som er under niveau d.v.s. at vandet fra gulv og vaskemaskine pumpes op. Spørgsmålet er må jeg sløjfe gulvafløbet?
Torben, Randers (20-08-2019) 

Her vises 1-25 indlæg ud af 4109.   Næste 25 »

» Stil spørgsmål ?? Tilbage til Debatforum forside »