Stil spørgsmål ? »  Tilbage til Debatforum forside »

Her vises spørgsmål tilføjet inden for 7 dage.  

Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Mangler et stykke værktøj til at løfte hætten af et vola batteri. Vr 1248 skulle det hedde. Er det noget I hat/ kan skaffe?
Elsa Stranne, Skagen (22-01-2018) 

biobe ventil Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Biobe ventiler er monteret både på vest- og på østsiden af rammen på et vandret monteret tagvindue over badeværelset.
Er det ventilen i læsiden der giver størst luftudskiftning, selv om vindhastigheden der er mindst, hvis kun 1 ventil er åben?
Peter Gammelgaard, Åbyhøj (16-01-2018) 

Udgravning til sokkel og terrændæk Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Jeg skal til at lave et fundament til en tilbygning, og er i tvivl om det er smartest at få gravet ud til tilbygningen og så lave sokkel vha. forskalling, ELLER skal man grave en rende til at støbe sokkel i og så derefter grave ud til terrændæk?
Kan man grave resten ud med et gravemaskine EFTER sokkel er støbt?
Håber I kan hjælpe mig.
MPB, Egå (15-01-2018) 

Fugt under terrassetag Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Jeg har lavet en overdækket terrasse med krydsfiner med et lag tysk speciel tagdug, som netop er specielt, fordi der kun kræves et lag. Terrassen er helt åben på hele fronten og der er masser af ventilation og alligevel er krydsfineren helt våd på undersiden og begyndt at bule ud og danne skimmel. Der er ikke utætheder i tagdugen. Nogen der har et bud på årsagen til dette?
Jesper, Nykøbing f (13-01-2018) 

3% loan offer Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hello

Do you need an urgent loan to solve your financial needs? We offer loans ranging from 2,000.00 to 50,000,000.00, we are reliable, powerful, fast and dynamic, with no credit check and offers a 100% guarantee foreign loans during the period of this transfer.

We also issued a loan all currency with a 3% interest rates for all loans.... If you are inter
ested get back to us through this email.


Please get back to us, if interested,via trustfirm2010@gmail.comRegards,

Mr Andy cole

trustfirm2010@gmail.com

www.facebook.com/MrAndyCole/
MR ANDY , trustfirm2010@gmail.com (11-01-2018) 

3% Tilgængelig og garanteret lånetilbud Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
God dag, Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån for at rydde din gæld? Skal du øge din økonomi? Er du en forretningsmand, der ønsker at udvide sit firma. Du rådes hermed til at kontakte den virkelige helt, tillid og effektiv udlånsfirma for dit lån. Jeg er anerkendt af både individer og regeringen for vores store effektivitet. TJENESTER INDEHOLDER: * Personlige lån (sikkert og usikret) * Business lån (Secure and Unsecured) * Forbedring * Opfinder Lån * Auto lån etc. .. Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via easyloanfirm2020@gmail.com Vi er certificeret, troværdige, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske. Hilsen, Hr. Derek douglas easyloanfirm2020@gmail.com 3% Tilgængelig og garanteret lånetilbud
Hr. Derek douglas, Denmark (11-01-2018) 

3% Tilgængelig og garanteret lånetilbud Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
God dag, Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån for at rydde din gæld? Skal du øge din økonomi? Er du en forretningsmand, der ønsker at udvide sit firma. Du rådes hermed til at kontakte den virkelige helt, tillid og effektiv udlånsfirma for dit lån. Jeg er anerkendt af både individer og regeringen for vores store effektivitet. TJENESTER INDEHOLDER: * Personlige lån (sikkert og usikret) * Business lån (Secure and Unsecured) * Forbedring * Opfinder Lån * Auto lån etc. .. Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via easyloanfirm2020@gmail.com Vi er certificeret, troværdige, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske. Hilsen, Hr. Derek douglas easyloanfirm2020@gmail.com
Hr. Derek douglas, Denmark (11-01-2018) 

Online køb af dørgreb? Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej, Er der nogen som har erfaringer med køb af dørgreb og dørhåndtag online i en webshop? Det bedste sted jeg fandt var https://www.villahus.dk/shop/18-doergreb/, men ville lige høre om nogen kendte andre steder?
Martin, Vejle (09-01-2018) 

Brugen af conex. Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Må jeg bruge alm. Skærerings fittings på min centralvarme?? Jeg skal koble på 28mm pex, og videre ud til en pumpeshunt, og tænkte på at gøre det med 2stk. 28*3/4”*28 conex tee, eller skal det være TA tee??
Martin, Frederiksberg (05-01-2018) 

LAN Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Har du brug for et lån eller kortsigtede penge med en relativt lav rente så lav som 2%? Vi tilbyder forretningslån, personlige lån, boliglån, auto lån, gældskonsolidering lån e.t.c. uanset din kredit score. Vi er garanteret i at udlevere finansielle tjenesteydelser til vores mange kunder over hele verden. Med vores fleksible udlånspakker kan lån behandles og overføres til låntageren inden for 8 timer. kontakt os via: andyjameslending@outlook.com
Andy James, Denmark (05-01-2018) 

Etagegennemføring af afløbsrør. Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej der. Er ved at forberede renovering af badeværelse på 2.sal. Mangler nu lidt viden ang etagegennemføring af gulvafløb fra brusenische. Jeg regner med at anvende et rustfrie Blücher gulvafløb, som har et lodret udløb på 75mm. (Er til smørremembran, og vandlås). Røret skal tilsluttes en eksisterende faldstamme, på første sal. Gælder der særlige regler ved etage gennemgøring, når man anvender rustfrie rør ? Mvh Flemming.
Flemming., Århus (03-01-2018) 

Problemer med indeklima Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej
Vi er en familie på 7 der bor i en et plans villa på 170 m2.
Jeg oplever i stigende grad problemer med indeklimaet huset, i form af fugt, mug, og dertil hørende problemer, og da jeg er både astmatiker og allergiker rammer specielt mig helt utrolig hårdt.

Eksempel:
I soveværelset har vi for et år siden fjernet alle skabe, så alt tøj nu hænger frit på åbne bøjlestativer efter at tøjet begyndte at mugne. Min kone har nogle stiltter stående på en trådehylde nederst på stativet, men hun skulle bruge dem her forleden dag var de blevet delvis grønne af mug !!

Vi kender selvfølgelig godt til alle råd mht. udluftning osv, og at hver person afgiver over 2,5 liter i døgnet, men jeg synes efterhånden vi har prøvet mange ting af bla. affugtere uden held.
Den optimale løsning tror jeg er et mekanisk ventilationsanlæg/genveksanlæg, men nu kommer den store udfordring så....
Huset vi bor i er med flad tag i form af betontag med tagpap.
Mit spørgsmål er om der er nogen i dette forum der har erfaringer med disse anlæg eller andre ideer ?
hvilket mærke er bedst ?
Er der andre alternativer ?
Jeg ved bare at det bliver dyrt uanset om vi vælger et nedstøbt system , eller et tagsystem.
Michael Tobiasen, Videbæk (02-01-2018) 
Svar:
Hej
Som jeg læser er jeg enig i, at der er behov for et fugtstyret mekanisk ventilationsanlæg i jeres situation.
Det kunne være en mulighed at lave rørsystemet lige under loftet og så beklæde dem bagefter og unit'en placeret i baggang?
Jeg plejer at anbefale Pilgårds Ventilation v/ Harald Pilgård mobil: 20 20 80 32 til sådanne opgaver, da han kan give jer den rette vejledning.
www.danskbygningsundersøgelse.dk, 7870 Roslev (02-01-2018) 

Støbning under fundament. Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Jeg vil gerne lave en tilbygning ved gavlen af mit hus.. Tilbygningen skal være i lavere niveau (for at få en stue i to niveauer) end det eksisterende hus, og jeg skal derfor have understøttet(forlænget) gavlens fundament .
Jeg har tidligere muret en tilbygning (50 kvm) i lecasten til helårsbeboelse og har derfor lidt erfaring, med murerarbejde.
Mit spørgsmål drejer sig om arbejdsgangen med støbning og understøtning af gavlens fundament. Min plan er at grave en meter fri og støbe, derefter grave en meter fri et andet sted og så støbe der o.s.v. Hvor meget understøtning kræves der i dette arbejde? Har set billeder på nettet hvor der ikke er understøtning, men er det rigtigt?
Har nogle erfaringer med dette?
MPB, Egå (30-12-2017) 

Materialer til marmorpuds Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej, Er der nogen som kender andre mærker til marmorpuds udover Stucco Italiano men stadig med samme effekt og arbejdsprocess? Så man evt. stadig kan bruge samme håndværkere til at udfører arbejdet ( https://malergl.dk/stucco-lustro-marmorpuds/ ) Tusind tak på forhånd!!
Axel, Hellerup (24-12-2017) 

Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:

Axel, (24-12-2017) 

Er det forbudt at male kabelbakker? Eller putte tapet på? Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Jeg bor i en etageejendom og nu vil overboen have induktionskomfur i stedet for gas, så hun skal have lavet en ny gruppe el til det. Den skal hentes i kælderen og åbenbart føres op gennem alle lejligheder neden under hendes og gå gennem alle underboernes eltavler. Og da det er et over 100 årgammelt hus, sidder de nuværende kabler i gamle trækasser, der er sømmet til og derpå malet og tapetseret, så de ikke umiddelbart kan åbnes. Overboen siger, at det er ulovligt, at kablerne i kasserne ikke bare er tilgængelige, så hun vil gerne tvinge kasserne op og ikke reetablere tapet og maling igen bagefter. Har hun virkelig ret i at det er ulovligt? Hun siger, at da det er ulovligt, behøver hun ikke reetablere, men at det er vores eget problem, hvordan vi får det pænt igen. Og at vi ikke må overmale/skjule sømmene igen. Er det rigtigt? Jeg vil rigtig gerne have et link til de gældende regler.
Bente, København (21-12-2017) 

LOAN Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Har du brug for et hurtigt, langt eller kortfristet lån med en relativt lav rente så lav som 3%? Kontakt Grayson Jones gennem emails nedenfor, graysonloanfirm@gmail.com Vi tilbyder: 1) erhvervslån: 2) Personligt lån: 3) Boliglån: 4) Auto lån: 5) Studielån: 6) Gældskonsolidering lån e.t.c. Uanset din kredit score, er vi garanteret i at give finansielle tjenester til vores mange kunder over hele verden. Med vores fleksible udlånspakker kan lån behandles og overføres til låntageren inden for den kortest mulige tid. Hvis du har brug for et hurtigt lån, kontakt os via Email: graysonloanfirm@gmail.com Bemærk: 100% pålideligt lån tilbyder garanteret og Ingen Upfront Gebyrer.
GRAYSON JONES, JONES (18-12-2017) 

LOAN Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Har du brug for et hurtigt, langt eller kortfristet lån med en relativt lav rente så lav som 3%? Kontakt Grayson Jones gennem emails nedenfor, graysonloanfirm@gmail.com Vi tilbyder: 1) erhvervslån: 2) Personligt lån: 3) Boliglån: 4) Auto lån: 5) Studielån: 6) Gældskonsolidering lån e.t.c. Uanset din kredit score, er vi garanteret i at give finansielle tjenester til vores mange kunder over hele verden. Med vores fleksible udlånspakker kan lån behandles og overføres til låntageren inden for den kortest mulige tid. Hvis du har brug for et hurtigt lån, kontakt os via Email: graysonloanfirm@gmail.com Bemærk: 100% pålideligt lån tilbyder garanteret og Ingen Upfront Gebyrer.
GRAYSON JONES, JONES (18-12-2017) 

Isolering af kold ydervæg Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Jeg bor i lejlighed, som har en kold ydervæg. Det gør at der er frygteligt koldt ligegyldigt om vi skruer helt op for varmen. Jeg har en plan om at bygge en isoleringsvæg med følgende opbygning: ca. 2 cm luft mellem ydervæg og isoleringsvæg - stålramme med rockwool - gipsplade - dampspærre - gipsplade - tapet.
Mit spørgsmål er ganske enkelt om det giver en mærkbar effekt. Er der nogen, der har erfaring med noget lignende? Eventuelt andre forslag til, hvordan man ellers kan løse problemet.
Max Olm, Faxe Ladeplads (07-12-2017) 

Vildmarksbad Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Nogle der kender til hjemmesider med artikler og guides omkring vildmarksbade, udendørs sauna, m.m.? Samme typer bade som vi fører på http://spaogsauna.dk/
Emil, Aabyhøj (06-12-2017) 

3% lånetilbud Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån for at rydde din gæld? Skal du øge din økonomi? Du er en forretningsmand, der ønsker at udvide sit firma. Du anmodes herom om at kontakte den virkelige helt, tillid og effektive udlånsvirksomhed kredit lån. Jeg lærte både individer og regeringen for vores høje effektivitet. Tjenesterne omfatter: * Personlige lån (sikkert og usikret) * Business lån (Secure and Unsecured) * Forbedring * Opfinder Lån * Auto lån etc. .. Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via gkfinance01@gmail.com Med venlig hilsen Demetrios Daniel gkfinance01@gmail.com 3% lånetilbud
demetrios daniel, 3% lånetilbud (04-12-2017) 

jamesben614@gmail.com Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej, Denne meddelelse blev sendt fra James Ben GROUP PLC. Vi tilbyder i øjeblikket lån på verdensplan til alle lånansøgere til en meget overkommelig rente. Vores lånebeløb varierer fra 10.000,00 til 10.000.000.00 og en tilbagebetalingstid på 1 år til 50 års varighed til en rente på 2%. Kontakt os i dag for dit lån via vores e-mail: jamesben614@gmail.com
James, jamesben614@gmail.com (01-12-2017) 

Køkkenlys Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hvad vil være den bedste måde at få lyst i et køkken på, hvis der skal bruges Hue pærer? //Rasmus https://www.winity.dk
Rasmus, Brønshøj (26-11-2017) 

Brandkarmserstatning Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej
Jeg har kig på et hus, hvor der på grunden ligger en bygning, som før har været brugt til erhverv. Jeg har fået dispensation fra Kommunen til at sætte bygningen istand og udnytte til beboelse. Bygningen ligger dog lige i skellet og det er derfor påkrævet at facaden i skellet brandsikres. Jeg har fundet frem til at en løsning kunne være 1m brandkarmserstatning. Væggen er 25 cm letbeton og burde derfor overholde kravene.
Nogen herinde som kunne give mig en ide om hvad sådan en omgang ca vil løbe op i? Facaden er 16,5 m. Der er eternittag på bygningen så vidt
Mads, Frederikssund (25-11-2017) 

Brandkarmserstatning Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej
Jeg har kig på et hus, hvor der på grunden ligger en bygning, som før har været brugt til erhverv. Jeg har fået dispensation fra Kommunen til at sætte bygningen istand og udnytte til beboelse. Bygningen ligger dog lige i skellet og det er derfor påkrævet at facaden i skellet brandsikres. Jeg har fundet frem til at en løsning kunne være 1m brandkarmserstatning. Væggen er 25 cm letbeton og burde derfor overholde kravene.
Nogen herinde som kunne give mig en ide om hvad sådan en omgang ca vil løbe op i? Facaden er 16,5 m. Der er eternittag på bygningen så vidt
Mads, Frederikssund (25-11-2017) 

Brandkarmserstatning Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej
Jeg har kig på et hus, hvor der på grunden ligger en bygning, som før har været brugt til erhverv. Jeg har fået dispensation fra Kommunen til at sætte bygningen istand og udnytte til beboelse. Bygningen ligger dog lige i skellet og det er derfor påkrævet at facaden i skellet brandsikres. Jeg har fundet frem til at en løsning kunne være 1m brandkarmserstatning. Væggen er 25 cm letbeton og burde derfor overholde kravene.
Nogen herinde som kunne give mig en ide om hvad sådan en omgang ca vil løbe op i? Facaden er 16,5 m. Der er eternittag på bygningen og så vidt jeg kan se på tegningerne, så er det gitter tagkonstruktion med 17 spær
Vh
Mads Klok, Frederikssund (25-11-2017) 

støbning af klaplag Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Vi har bygget et helårs kolonihavehus og efter det var færdigbygget fik vi på et lille værelse på 8 kv2 problemer med både kulde og fugt fordi vi hoppede over hvor gærdet var lavest og på det lille værelse kun brugte legasteen og blot kom plade over og lagde gulv. I Resten af huset blev der gravet ud, lagt leganødder,flamingo,og støbt klaplag,glasuld og dampspær. Her er der ingen problemer og alt fungere fint. Vi har nu hevet gulvet op i det lille værelse, gravet yderligere jord op og gjort det samme som i resten af huset. Eller det vil sige vi er nået dertil hvor klaplaget er lagt og vores spørgsmål går nu på hvor længe det skal tørre før vi kan fortsætte resten af processen med glasuld og dampspær? Vi blev færdige i går og har nu lejet en affugter for 2 dage vi sætter ind, men det er lidt dyrt så er det nok med de to dage? Vi vil vil jo også nødig at gibsplader og væv tager skade af fugt.Så hvor længe er det om at tørre og hvornår kan vi fortsætte processen? Der er vindue og en lille el-radiator i værelset.Skal vi åbne vindue eller have varme på mens det tørre op?
jette Eriksen, Hvidovre (19-11-2017) 

lån Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Er du i økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån? elenanino0007@gmail.com
Elena, elenanino0007@gmail.com (10-11-2017) 

Mår-sikring af skotrende med Cembrit bølgeplader Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Jeg har to skotrender på mit T-hus (på hver side af den ”lodrette streg i T’et), belagt med B6 Cembrit bølge eternit plader. Jeg har kæmpet med en mår, der tidligere gravede skumbølgeklodserne (Cembrit T3 profil) ud, og kom ind den vej. Måren er væk nu, men hvordan hulen får jeg lukket effektivt for at den ikke kommer ind igen? Cembrit laver til skotrenderne kun de bløde skumbølgeklodser, som måren let får kradset ud. Til tagfoden findes plastudhængsklodser, men de passer ikke til skotrenden, der har længere og skrå bølger. Dertil findes der nogle Cembrit fuglegitre af alubånd med "fingre", som man normalt bruger på tagfoden. Dem kunne jeg måske prøve at sømme eller skrue på med den flade side nede i skotrenden, og fingrene op i bølgerne, men i så fald skal de fæstnes ude i selve skotrenden, som derved med stor sikkerhed bliver utætte i søm- eller skruehullerne. Jeg har spurgt en tømrermester om hvad de professionelle gør, men her var der ingen hjælp at hente. Jeg har prøvet med et langt "rør" af hønsenet, der monteres på langs af skotrenden i siderne under bølgeudhænget over skotrenden. Men skal være "højt" nok, bliver det også bredt, og så får jeg ikke plads til skumbølgeklodserne bagved. For uden dem, vil regn, sne og småblade blæse igennem hønsenettet. Jeg kan ikke være den eneste husejer i landet, der står med dét problem, men hvem har løsningen på noget som er så stærkt og fast at en mår ikke kan fjerne det, og samtidigt tæt for regn, sne og blade - og gerne én løsning som er afprøvet i praksis, - selvom alle reelle råd naturligvis er velkomne.
Morten Jeppesen, Højby (09-11-2017) 

lån Svar på dette spørgsmål »
Spørgsmål:
Hej     Har du brug for et presserende lån til at løse dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2.000,00 til 50.000.000.00. Vi er pålidelige, kraftfulde, hurtige og dynamiske uden kreditkredit og tilbyder 100% garanti udenlandske lån i løbet af denne overførsel.     Vi har også udstedt et lån i alle valutaer med 3% renter for alle lån. Hvis du er interesseret, kom tilbage til os via denne email. Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via easyloanfirm2020@gmail.com Hilsen, Hr. Derek douglas easyloanfirm2020@gmail.com
Hr. Derek douglas, denmark (08-11-2017) 

Tilbage til Debatforum forside »