Forlæng taget på carporten - Carporte Guiden - Byggeri.dk - Alt om carporte

Byggeri.dkCarporte Guiden

« TilbageArtikel

Forlæng taget på carporten

Forlæng taget på carporten

Når man alligevel investerer i en ny carport til hjemmet, betyder det ikke alverden rent økonomisk, om taget forlænges med en meter eller to i den bagerste ende. Men det åbner et hav af nye trivselsmuligheder for familien.

 Det er Lyngsøe A/S, der nu tilbyder at levere stålcarporte med et ekstra stort tagudhæng i den ene ende. Ifølge firmaet er ekstraudgiften relativ beskeden. Til gengæld er mulighederne næsten uanede.

Lyngsøe foreslår således, at det nye overdækkende areal kan være den perfekte ramme for et lille udekøkken; det kan være en overdækket terrasse; det kan bruges til opbevaring af brænde; det kan være en gårdhave; det kan være til tørring af tøj; det kan være et perfekt ”hjem” til små husdyr; eller det kan være en overdækket legeplads til børnene. 

Alle Lyngsøes carporte er i et enkelt og stilrent design og fremstillet af varmgalvaniseret stål. Taget består af polycarbonat, der er hele 16 mm tykt. Denne konstruktionen kan med sikkerhed klare en belastning på 75 kilo sne per kvadratmeter.

Lyngsøe giver endvidere hele 15 års garanti mod rustangreb på de varmgalvaniserede overflader på stålkonstruktionen, og den anerkendte tyske organisation ”TÜV Nord” certificeret produktet og dokumenteret, at de bærende søjler og spær har en levetid på mindst 60 år.

Lyngsøe har hovedkontor i Søften ved Århus, og virksomheden har specialiseret sig i udvikling, produktion og markedsføring af et bredt sortiment af stålcarporte og andre former for overdækninger til beskyttelse mod vejr og vind.

 

 

  • LyngsøeLyngsøe

    Alt i overdækning. Dansk design.