Frostfrit viktualierum ude i carporten - Carporte Guiden - Byggeri.dk - Alt om carporte

Byggeri.dkCarporte Guiden

« TilbageAdvertorial

Frostfrit viktualierum ude i carporten

Frostfrit viktualierum ude i carporten

Lyngsøe tilbyder nu stålcarportene med isoleret redskabsrum, så anvendelsesmulighederne bliver langt større


Mange boligejere savner det gode gamle viktualierum til at opbevare forskellige mad- og drikkevarer i. Eller de mangler et ekstra frostfrit rum til alle malingerne og de andre væsker.

Alle disse problemer kan nu blive løst på en meget elegant måde - nemlig ude i carporten. Det er Lyngsøe, der nu tilbyder at levere alle firmaets mange modeller af stålcarporte med et isoleret frostfrit redskabsrum, så anvendelsesmulighederne bliver langt større.

Væggene til det isolerede frostfrie redskabsrum består af sandwich-paneler med 40 mm PUR-isolering, coated stål i mange farvevarianter udvendigt og hvidt stål indvendigt. Der er også ekstra isolering i loftet og gulvet, og derfor skal der blot en ganske lille varmekilde til for at holde rummet frostfrit. Det betyder, at redskabsrummet kan forvandles til et praktisk frostfrit opbevaringsrum, hvor der året rundt kan stå madvarer, frugt og grønt, drikkevarer, malinger, væsker og meget mere.

Den hvide indvendige farve bevirker også, at rummet bliver mere lyst og venligt at opholde sig i og får et mere moderne design og look. Det indvendige loft består af en 2-lags termoplade i 10 mm tykkelse.

Alle Lyngsøes carporte er i et enkelt og stilrent design og fremstillet af varmgalvaniseret stål. Taget består af klare termoplader (polycarbonat), der er i tre lag og hele 16 mm tykt. Denne konstruktionen kan med sikkerhed klare en belastning på 75 kilo sne per kvadratmeter. Lyngsøe giver endvidere som de eneste i Danmark hele 15 års rustgaranti på alle varmgalvaniserede dele og 15 års garanti på tagplader mod gulning, tab af styrke og brud forårsaget af klimaet. Den anerkendte tyske organisation ”TÜV Nord” certificeret produktet og dokumenteret, at de bærende søjler og spær har en levetid på mindst 60 år.

Lyngsøe har hovedkontor i Søften ved Århus, og virksomheden har specialiseret sig i udvikling, produktion og markedsføring af et bredt sortiment af stålcarporte og andre former for overdækninger til beskyttelse mod vejr og vind.

www.lyngsoe.dk

  • LyngsøeLyngsøe

    Alt i overdækning. Dansk design.