Hent gratis App til fjernstyring af garageport - Carporte Guiden - Byggeri.dk - Alt om carporte

Byggeri.dkCarporte Guiden

« TilbageArtikel

Hent gratis App til fjernstyring af garageport

Hent gratis App til fjernstyring af garageport

Nu kan du fjernstyre din garageport med ny App fra DM Doors

Formålet med den nye App fra DM Doors er, at garageejere nu kan fjernstyre deres garageport via iPhone uden at bekymre sig om den klassiske fjernbetjening.

Både private og erhvervsdrivende der ofte har flere porte, kan nu slippe for at håndtere den fysiske fjernbetjening der har det med at "gemme" sig. App’en kan sågar styre flere porte ad gangen. Ved brug af den nye App, kontrollerer du portens motor gennem din iPhone.


Kan bruges til mere end en port ad gangen

Er du erhvervsdrivende med behov for at kunne styre betjeningen af én eller flere porte på en gang kan App’en også bruges. Hver enkelt port er angivet med et nummer der bliver vist på din skærm, så du har fuld overblik over hvilke porte du vil aktivere.

Skift din fjernbetjening ud med en kontroller box

For at kunne bruge App’ens funktioner og din iPhone som fjernbetjening, skal du have en kontroller box som kan kommunikere med iPhone applikationen. Kontrollerboxen køber du hos DM Doors, samtidig med at du downloader den gratis App.

Firmaet har allerede nu planer om at viderudvikle App’en. Blandt andet vil en kommende funktion blive, at du kan fjernstyre din port overalt i verden. Desuden vil App’en også blive lavet til andre smartphones.

Den nye App kan hentes gratis på www.dmdooors.dk

  • LyngsøeLyngsøe

    Alt i overdækning. Dansk design.