Huskede du at lukke porten? - Carporte Guiden - Byggeri.dk - Alt om carporte

Byggeri.dkCarporte Guiden

« TilbageAdvertorial

Huskede du at lukke porten?

Huskede du at lukke porten?

Glemte du at lukke porten, inden du tog på ferie? Slukkede du lyset i stuen og hvad med hoveddøren? Fremover kan du se efter med en ny app "BiSecur Gateway" fra portproducenten Hörmann, der viser porten eller dørens stiling, uanset hvor du befinder dig i verden.

BiSecur Gateway-app'en kan meget mere end blot at åbne eller lukke en garageport. Den kan fungere som din centralstyring af op til 16 trådløse modtagere, eksempelvis portåbnere, hoveddør, lamper eller udluftning.

"Det er kun naturligt, at vi nu ser apps til garageporte og døre på markedet. Det nye ved Hörmanns løsning er, at brugeren imodsætning til de eksisterende løsninger på markedet, kan se portens position (om den er åben eller lukket) og med samme app styre den, uanset hvorhenne du befinder dig i verdenen, blot du har forbindelse til internettet", fortæller Lars Mikkelsen, salgschef i Hörmann Danmark.

10 brugere på samme tid

App'ens styreenhed muliggør op til 10 brugere og som administrator kan du fastlægge, hvilke af de 16 trådløse modtagere, der kan betjenes af den respektive bruger.

Du kan eksempelvis vælge at give naboen adgang til at garageporten, men ikke hoveddøren, mens I er på ferie. Du kan tidsindstille naboens adgang til eksempelvis tre dage. Det hele kræver blot, at vedkommende downloader app'en til sin tablet eller smartphone.

Fælles funktionsstyring

Kombinér flere enkelte funktioner i en fælles funktionsstyring. Med ét tryk på en knap kan du dermed åbne eller lukke din port og låge på samme tid, styre hoveddøren sammen med udendørsbelysningen eller lade udluftning og portåbner fungere på samme tid.

Nem installation, hurtig konfiguration

Er du hjemme, fungerer din BiSecur Gateway helt enkelt via din router og et netværkskabel eller WLAN. Konfigurationen af de enkelte apparater med trådløse Hörmann modtagere foretages vha. BiSecur-app'en på din smartphone eller tablet. Programmet hjælper dig trin for trin under indstillingen af en eller flere portåbnere og andre tilsluttede apparater. Forbindelsen til din router i hjemmenetværket kan oprettes med et netværkskabel (LAN) eller trådløst (WLAN). WLAN-signalets styrke kan aflæses med en LED på gateway'en. App'en er gratis at downloade.

I hele verden via internettet

Er du på farten virker app'en også. Efter registreringen af din BiSecur Gateway og din smartphone eller tablet på internettet på www.bisecur-home.com er din personlige adgang frigivet. Med BiSecur Gateway-app'en kan du nu betjene pr. langdistance via internettet

Hörmann.dk

  • LyngsøeLyngsøe

    Alt i overdækning. Dansk design.