Hvide porte sælger bedst - Carporte Guiden - Byggeri.dk - Alt om carporte

Byggeri.dkCarporte Guiden

« TilbageAdvertorial

Hvide porte sælger bedst

Hvide porte sælger bedst

Danskerne er lidt konservative i valg af farver på deres garageport, men salget vil Novoferm ikke klage over.

Hos en af Europas førende leverandører af porte, Novoferm, der årligt omsætter for 350 millioner euro, lyder der heller ingen beklagelser over salget. De har været på det danske marked i mere end 15 år primært med salg af garageporte til private. Og her siger Per Eskildsen, der ifølge direktøren er den sælger, der har fingeren bedst på pulsen.

- Folk er måske lidt mere prisfikserede, men selv om vi ikke ligger i den billige ende, er folk til at handle med. Det går faktisk rigtig godt med salget. Vi har fremgang i forhold til sidste år.

En ny port er til at betale

En af forklaringerne, Per Eskildsen hælder mest til, er, at der trods den økonomiske krise er en del mennesker med huse fra 70erne, som er betalt godt ned.

- De vil godt gøre et eller andet ved huset, men synes måske et nyt tag er for dyrt. Så vil de hellere give 15.000 kroner for en ny port, hvor de så kan føle, at de da har gjort et eller andet for huset.

En af Novoferms styrker er også, at de i modsætning til konkurrenterne kan levere porte med en lydsvag motor, der er placeret i siden af porten. Og dermed har et oplagt produkt, der ikke stjæler plads nede under loftet på den lidt lavere garage.

Porten skal klæde vinduerne

hvad angår valg af porte, siger Per Eskildsen.- Når det gælder farven, er folk nok meget konservative, der er ikke sket meget i mange år. Måske fordi vi anbefaler, at porten skal passe farvemæssigt til de vinduer, man har i huset. Det er den hvide, der sælger bedst efterfulgt af den transit grå, der er populær i nybyggeri. Men den brune sælger vi da også stadig.

Ellers er 95 procent af alle solgte porte ledhejseporte, hvor topsælgeren er en model, der har planketræstruktur. Og farven? Ja den er selvfølgelig hvid.

Selv om der er mest salg i Novoferms hvide porte, findes der mange andre smukke. Her på billedet ovenover er en glat grøn port i helsektion, der typisk finder plads i nybyggeri.

www.novoferm.dk

  • LyngsøeLyngsøe

    Alt i overdækning. Dansk design.