Landsdækkende Showrooms fra Alutechporte.dk - Carporte Guiden - Byggeri.dk - Alt om carporte

Byggeri.dkCarporte Guiden

« TilbageAdvertorial

Landsdækkende Showrooms fra Alutechporte.dk

Landsdækkende Showrooms fra Alutechporte.dk

Alutechporte.dk lancerer et nyt distributionsnet over hele landet, som sparer såvel fragt som brændstof for gæster i showrooms.

Portfirmaet.dk har sat gang i etablering af showroom og lagerfaciliteter yderligere 5 steder i Danmark, Nordsjælland Sydøstsjælland og Lolland-Falster samt Sydvestjylland og Vestjylland.

Sammen med de to steder Viborg og Kalundborg har vi styrket det praktiske omkring levering/afhentning af porte, service og besøg i showroom.

Portfirmaet.dk lægger stor vægt på, at folk helst skal se produkterne, inden de køber – ikke bare en lille håndprøve, men hele porten i funktion med automatik og Alutechporte.dk er importør af ALUTECH porte, som fremstilles på en af de største port fabrikker i Europa, og er blandt de bedste på markedet. Det er den port, som har den tykkeste isolering – 45 mm.

Det er en kombination af sund økonomi og tryghed for kunderne, som herved får leveret og monteret af sit lokale portfirma samtidig med, at man får væsentligt kortere til et showroom. Det er også den høje kvalitet, som vi gerne vi vise til alle, inden de beslutter sig for at investere.

alutechporte.dk

  • LyngsøeLyngsøe

    Alt i overdækning. Dansk design.