Tre tips til din nybyggede terrasse - Ny- og Tilbygning Guiden - Byggeri.dk - Alt om ny- og tilbygning

Byggeri.dkNy- og Tilbygning Guiden

« TilbageArtikel

Tre tips til din nybyggede terrasse

Tre tips til din nybyggede terrasse

ANNONCE: Det kan være svært med nye begyndelser. Det gælder både, når man starter på noget nyt, men også når man skal tage en ny tilbygning til huset i brug. Har du en nybygget terrasse, ved du sikkert, at det kan være svært at finde de rette møbler, at gøre stedet personligt og at gøre det så rart at være der som muligt med en terrassevarmer. For at gøre processen med en ny terrasse nemmere, får du her tre tips.

Indret med samme stil om indendørs

Når du skal indrette din nye terrasse, kan det være en god idé at følge den stil, som du også har indendørs. På den måde sørger du nemlig for, at din stil bliver ført rundt i hele boligen. Når du fortsætter stilen udendørs, bliver terrassen nemmere set som en del af selve boligen i stedet for at blive set som en separat del på grunden.

Gør terrassen rarere at bruge

Terrassen kan være fantastisk til både spisning, afslapning, hygge og fester, men i det danske vejr kan det nemt og hurtigt blive koldt, også om sommeren. For at gøre terrassen mere rar at bruge, kan du derfor investere i en terrassevarmer. Varmere kan i dag findes i alverdens forskellige størrelser, faconer og med forskellige monteringer. Find en terrassevarmer her, hvis du vil gøre det mere rart at bruge tid udendørs.

Brug planter til at skabe liv

Selvom planter ofte ses som en del af indretningen, er det for mange lidt anderledes, når det gælder udendørsarealer. Dog kan planter også være med til at skabe liv på en terrasse, det handler blot om at finde planter, som både passer godt ind, men som også kan holde til at være ude. Hvis du har en terrasse med meget plads, kan du dog også overveje at bygge højbede, hvor du eksempelvis kan gro krydderurter i.

Nybyggeri

Typehuse

Træhuse

Tilbygning

Udestuer

Akustik

Byggegrunde

Cement/mørtel

Dræn

Facademaling

Faldarmsmarkiser

Find arkitekt

Fritidshuse

Fundament

Gardiner

Huse til salg

Jordskrue

Lavenergihuse

Liebhaver villa

Markiser

Materielopbevaring

Natur-suite

Naturhytte

Ovenlysgardiner væg-og loft

Plantegninger

Radonspærre

Rækkehuse

Screens

Skelafsætning

Skodder

Skruefundamenter

Solskærme

Sommerhuse

Stilladser

Tinglysning

Træ Søjlehuse

Udendørs solafskærmning

Udstillingshuse

Vinterhaver

Tilføj firma,
send en mail