Nye, trendy træsorter hos BV Trappen - Trapper Guiden - Byggeri.dk - Alt om trapper

Byggeri.dkTrapper Guiden

« TilbageAdvertorial

Nye, trendy træsorter hos BV Trappen

Nye, trendy træsorter hos BV Trappen

Produktlinjerne BV Design og BV Flexi bliver styrket, når BV Trappen nu giver dig mulighed for at vælge trin og håndlister i seks nye og trendy varianter.

BV Trappen følger med i trenden på træsorter og lader sig inspirere af, hvad der sker indenfor trægulve. Trenden er det rå look, så nu kan trapperne leveres med trin og håndlister i rustik eg, børstet eg, rustik bøg, børstet bøg, bambus natur og bambus karboniseret. Seks nye, trendy valgmuligheder, som gør produktlinjerne BV Design og BV Flexi endnu mere eksklusive.

- Vi har brugt en del kræfter på at finde leverandører, der kan levere de nye træsorter, og vi er selv ret vilde med dem, siger Morten K. Madsen, BV Trappens salgs- og marketingdirektør, der glæder sig til at præsentere dem for BV Trappens kunder:

- Specielt med BV Design skal vores kunder kunne få noget ud det sædvanlige. De skal også kunne få stort set alle deres ønsker opfyldt, og de nye træsorter er indført for at give vores kunder flere valgmuligheder, men også fordi, at det er nyeste trend indenfor trinløsninger. Folk går mere og mere efter det rå look, hvor træet ligner strandvasket tømmer eller bjælkelaget i en tagkonstruktion.

BV Design er både eksklusive materialer og eksklusive design, som gør, at trapperne er specielle, unikke og spændende. Med de nye træsorter er der endnu flere valgmuligheder – i både BV Design og BV Flexi.

- BV Design blev lanceret i 2014. Produktserien er blevet godt modtaget af vores kunder og forhandlere, og de kan glæde sig til mange flere spændende produktlanceringer i BV Design i det nye år, siger Morten K. Madsen.

Gå ind i vores galleri og bliv inspireret eller ring direkte og få en snak om de nye træsorter.

Galleri BV trappen