Tømrerfirma satser på trappeproduktion - Trapper Guiden - Byggeri.dk - Alt om trapper

Byggeri.dkTrapper Guiden

« TilbageArtikel

Tømrerfirma satser på trappeproduktion

Tømrerfirma satser på trappeproduktion

Trapper er blevet et væsentligt forretningsområde for vejlensiske Byggefirmaet Ove Jensen, som har mere end 25 års erfaring på området. Nu har virksomheden udvidet både produktionskapacitet og medarbejderstab med henblik på at styrke sin position som producent af færdige trappeløsninger og underleverandør til andre trappeproducenter.

Firmaet fremstiller standard- og specialtrapper af alle slags og i samtlige relevante træsorter, som leveres både til private og erhvervskunder. Produkterne afsættes dels direkte til slutbruger, dels igennem et netværk af forhandlere, som man nu vil udbygge.

Når der handles med slutbruger, kan firmaet varetage alle processens faser – både rådgivning, produktion og montering. Virksomheden er tilsluttet Dansk Trappefabrikant Forening samt foreningens kontrolordning, der løbende godkender alle produkter.

I et nyoprettet job som salgskonsulent er ansat 45-årige Jørn Rask fra Hellevad. Han kommer fra en lignende stilling hos Sønderjyllands Døre & Vindues Center, hvor han siden 2005 har beskæftiget sig med salg af trapper, porte, døre og vinduer – med netop trappeløsninger som primært ansvarsområde. Med skiftet til det nye job, hvor han netop er tiltrådt, bevæger Jørn Rask sig fra detailleddet til engrosleddet.

 – Når man kommer fra en handelsvirksomhed, er det spændende pludselig at arbejde for en producent, som har stor erfaring med at fremstille individuelle trætrapper, og som har investeret betydelige ressourcer i at øge kapaciteten og salget.

Bortset fra det er jobbet næppe så forskelligt fra mit tidligere. Jeg har i min tid på arbejdsmarkedet altid beskæftiget mig med kunderådgivning, så det handler i høj grad fortsat om at bruge min langvarige erfaring med at afdække kundens behov og rådgive om den bedste løsning, siger Jørn Rask.

Han får nu til opgave at varetage kontakten til gamle og nye trappekunder hos Byggefirmaet Ove Jensen.

 - Min opgave bliver at besøge andre håndværksvirksomheder, der er relevante som forhandlere af vore trappeløsninger, samt producenter af stål- og betontrapper, hvor vi kan være attraktive som underleverandør af trappetrin i træ, forklarer salgskonsulenten, der nu er gået i gang med arbejdet på landevejene. – Det bliver muligt at få mange nye kunder, fordi vi kan bidrage til stor merværdi for talrige kommende samarbejdspartnere.

CNC-maskine skal bane vej for firedoblet salg

Den ny CNC-maskine fra Homag bidrager ifølge tømrermester Ove Jensen både til mere effektiv produktion og til bedre kvalitet.

- Vi budgetterer med en firedobling af salget, og med CNC-maskinen kan produktionen følge med. Samtidig sikrer den øget præcision og en fuldstændig ensartet forarbejdningskvalitet, siger han. Tømrermesteren fremhæver også, at maskinen både kan benyttes til udfræsning af trappetrin i træ, stål og beton samt andre trappedele. Således kan den bidrage til effektivisering, uanset hvilken trappetype der skal produceres.

Hvor vi traditionelt udelukkende har været ordreproducerende, har vi nu mulighed for en serielignende produktion. Dermed er vi i stand til at imødekomme de fleste ønsker og behov og henvender os nu til en uset bred kundegruppe. Kombineret med en forstærket salgsindsats vil det bevirke, at vi kan nå de budgetterede mål.

Byggefirmaet Ove Jensen A/S udfører traditionelt tømrer- og snedkerarbejde samt påtager sig byggerier i fag-, hoved eller totalentreprise. Virksomheden er grundlagt i 1978 og har egen udstilling af vinduer, døre og trapper på Rørhaven 3 i Vinding, som er åben efter aftale. Under navnet VejleTrappen produceres desuden individuelt tilpassede trætrapper.