Wood-Step - Trapper med sjæl - Trapper Guiden - Byggeri.dk - Alt om trapper

Byggeri.dkTrapper Guiden

« TilbageAdvertorial

Wood-Step - Trapper med sjæl

Wood-Step - Trapper med sjæl

I WOOD STEP Trappestudier brænder vi for at give dig inspiration og professionel rådgivning, før du beslutter dig for en løsning. På den måde sikrer vi i fællesskab, at du ikke ”køber trappen i sækken”.

En trappe er kun yderst sjældent en standardløsning.

Trapper kan varieres og sammensættes stort set uden begrænsninger, og hos WOOD STEP skrædder-syer vi altid din nye trappe, så den passer 100% til dine ønsker og behov. Udfordringen for dig og for os er, at vi i fælleskab får fundet frem til den helt rigtige løsning ud af de utallige muligheder.

I vores Trappestudier kan du hente megen inspiration og rådgivning; men inden du beslutter dig endeligt er det altid nødvendigt med en op-måling på stedet, hvor trappen skal monteres. Her kommer vi ind i billedet.

For kun 1200 kr. (som du får tilbage, hvis du køber en trappe hos os), kan vi tilbyde dig professionel projekthjælp fra start til slut inkl. konsulentbesøg hjemme hos dig, 3D-tegninger og budgettering.

På den måde sikrer vi i fællesskab, at den løsning, du har valgt, passer helt perfekt til dine ønsker og dine behov.

Du kan få mere at vide om TrappeArkitekten og bestille et besøg af TrappeArkitekten i et af vores Trappestudier.

Kvalitetstrapper i træ

Hos WOOD STEP A/S har vi igennem mange år været blandt Danmarks absolut førende trappeleverandører. Vi leverer kvalitetsløsninger af enhver art, lige fra de mest nøjagtige kopitrapper tilpasset fredede bygninger og til helt enkle etagetrapper. Vores motto er:

Det er altid billigst at vælge den rigtige løsning første gang.

Derfor gør vi også mest muligt ud af den indledende rådgivning, som enten kan foregå i et af vores Trappestudier i hhv. Rødovre og Havndal eller ved et besøg hjemme hos dig.

Trappestudierne holder åben, når du har tid og her kan du i fred og ro få inspiration og opleve de mange muligheder og elegante løsninger, vi kan tilbyde dig indenfor træsorter, formgivning og detaljer.

Se også vores Polar lofttrapper med meget lav U-værdi på www.lofttrapper.dk

www.wood-step.dk