Gør-det-selv inspiration til havens fornøjelser - Træ Guiden - Byggeri.dk - Alt om træ

Byggeri.dkTræ Guiden

« TilbageAdvertorial

Gør-det-selv inspiration til havens fornøjelser

Gør-det-selv inspiration til havens fornøjelser

Superwood præsenterer et helt nyt gør-det-selv designkoncept for dig, som har mod og lyst til at skabe dine egne havemøbler, en sandkasse til børnene, en sæbekassebil eller en multifunktionel tipi. Alt kan laves nemt efter brugervenlige tegninger, så både børn og voksne kan være sammen om forårets haveprojekt.

De fleste føler en stor glæde ved at skabe noget selv, men ikke alle har mod på at starte fra scratch med beregninger, mål og hjemmelavede tegninger. Superwoods nye gør-det-selv inspirationsserie har gjort hele forarbejdet og fået arkitekt, Christina Møller Jørgensen, til at tegne og designe en række smarte møbler og effekter til haven.

Det betyder, at du nemt kan komme i gang med at lave dine egne havemøbler, en smart sandkasse, en sæbekassebil i old school stil, en dækstol til terrassen, et plantebord eller en tipi med flere funktioner. I udvalgte byggemarked eller på Superwoods website henter du tegningerne, og så skal du bare finde materialerne på hylderne.

»Alle møblerne kan laves med blot en sav og en skruemaskine, og der indgår kun tre Superwood dimensioner i hele serien; terrassebrædder, planker og afstandslister,« fortæller Christina Møller Jørgensen.

»Hele idéen bag konceptet er, at gør-det-selv skal være nemt at gå til og være et projekt, som bedsteforældre eller forældre kan lave sammen med børnene.«

Multifunktionelle

I begyndelsen udviklede hun sandkassen og sæbekassebilen, men som processen skred frem, kom der også havemøbler på tegnebrættet.

»Møblerne i konceptet er designet til at være lidt anderledes, end dem man kan købe færdige. Både bord og bænk er skabt i lameller, som giver en rigtig flot og sjov effekt,« forklarer hun.

»Plantebordet kan også bruges som udekøkken til at supplere grillen, mens tipien kan være et espalier, en skærm, der kan skjule kompostbunke eller skraldespand. Men tipien kan også bruges som legehus og lukkes med et stykke stof. Monteres stoffet på kroge kan tipien også fungere som hængestol.«

Sandkasse med plads

Sandkassen har indbygget bord til sandkagebageri eller blot til at kunne sidde ved, når madderne skal nydes i det fri. Til sandkassen hører også en bænk, som kan skubbes ind under bordet, når det ikke er i brug.

»Faktisk er bordet lavet til, at der er plads til to flekskurve under det. Børn har tit en masse sandlegetøj, som det er rart at kunne gemme af vejen,« fortæller Christina Møller Jørgensen.

Superimprægnering er en revolutionerende ny, effektiv og miljøvenlig måde at beskytte træ. Helt ind i kernen, så Superwood træ bliver mere holdbart, og så det får længere levetid. Samtidig er superimprægneringen miljøvenlig og skånsom, så man ikke behøver at bekymre sig om at lade børnene lege i sandkassen.

»Det betyder rigtig meget, at materialerne er miljøvenlige, når de skal bruges til at lave møbler af og ting til børn,« siger Christina Møller Jørgensen.

»Jeg håber, at konceptet indbyder til at hele familien kan bruge tiden sammen om at skabe noget alle kan bruge og sætte gang i fantasien.«

www.superwood.dk


Køb & Salg - Træ Guiden

» Indryk gratis annonce » Se alle annoncer