Bad Guiden - Byggeri.dk - Alt om bad

Byggeri.dkBad Guiden

» Stil spørgsmål

Debatforum

Spørgsmål

, 26/06-2021

Har du nogle hobbyer?

Spørgsmål

Hej! Jeg er interesseret i at vide, hvilke hobbyer du har. Personligt elsker jeg at spille guitar.John, København25/06-2021

Afløb bad

Spørgsmål

Hej med jer jeg har hørt at det er ok med kun et afløb i brusenichen, selvom der er en opkant på 10cm og det er det eneste afløb i badeværelset, bare der er overløb i håndvasken, er det korrekt, også i etaglejligheder pft Ha' en fantastisk da'Per Brok, Ebeltoft18/05-2021

Badekar afløb - til vandhane ?

Spørgsmål

Jeg er ved at bygge en terrasse, hvor jeg laver en forhøjning med et nedsænket badekar - meningen er at jeg så vil montere en vandhane, som jeg kan bruge til at tømme badekarret via en vandslange ... MEN - hvordan kommer jeg fra badekarrets 40mm hvide afløbsrør til noget jeg kan koble til en vandhane ? Hvad skal jeg kikke efter? Claus, Odense08/04-2021

HJLÆP! Gulvvarme virker pludselig ikke

Spørgsmål

Jeg har købt et næsten nybygget hus for halvandet år siden, med et fantastisk gulvvarmesystem fra Danfoss. For 4 dage siden afbrød jeg HFI relæet i nogen timer, fordi jeg skulle ordne noget (helt uden forbindelse til gulvvarmen). Men siden jeg tændte den igen, har vi ikke haft noget varme i huset.

Jeg har forsøgt en del forskellige ting, og jeg håber at en af jer har en genial idé til hvordan jeg fixet det.

Jeg ved følgende:

Problemet opstod i forbindelse med at strømmen var slukket et par timer. Jeg har forsøgt at slå strømmen fra igen af nogen omgange, men det virker ikke.


A: De sorte toppe er varme når anlægget er tændt, men bliver kolde når jeg slukker strømmen.

B: Slangen forbliver kold uanset hvad, hvilket jeg antager et problemet.

C: Lamperne lyser. Når jeg holder det midterste knap på hver regulator i hvert rum inde, så blinker de respektive lamper også. Så jeg vil tro der er forbindelse mellem selve den jeg ændrer temperatur på og så anlægget.

Jeg kan ikke umiddelbart se at der skulle være en pumpe tilknyttet anlægget, og jeg kan ikke se hvad der ellers skulle være galt.

Jeg ville ønske jeg kunne indsætte billeder :s
Christian, København05/04-2021
Svar

Hej Christian

Jeg er ikke helt selv ekspert i det problem du beskriver, men jeg har netop selv benyttet [url]mtnvvs.dk[/url] til et lignende stykke arbejde. Jeg ved ikke, om han måske kan være til hjælp for dig?

Om ikke andet synes jeg han giver god sparring og jeg er jeg sikker på at han kan hjælpe dig på rette vej, hvis han ikke selv er den rette til opgaven.

Held og lykke med med varmen!Bjarne, Hvidovre26/04-2021

Svar

Hej Christian,

Jeg har selv benyttet Mayland og Rasmussen klimateknik ApS til at udføre mit projekt. De er supereffektive og professionelle, og endda til gode fordelagtige priser.

Mvh en tilfreds kundeTorben, Hvidovre22/06-2021

Svar

Hej Christian, du har nok løst opgaven nu, men hvis ikke du har, så lyder det som om du har et utæt rør. For jeg prøvede det samme på mit badeværelse, hvor slangen forblev kold, uanset hvad jeg gjorde.

Min svigersøn er ved at uddanne sig til VVS men kunne ikke finde problemer, hvorefter jeg blev nødt til at tage kontakt til et firma, og det vil jeg også anbefale dig. Prøv eventuel i-evvs.dk

De hjalp også med at energioptimere mit systemBent, Amager02/08-2021

Næste side »« Forrige side