Få haven i form til foråret - Have Guiden - Byggeri.dk - Alt om have

Byggeri.dkHave Guiden

« TilbageArtikel

Få haven i form til foråret

Få haven i form til foråret

ANNONCE: Foråret er nu over Danmark, og allerede nu kan temperaturstigningen mærkes på kroppen. Knopperne springer frem på træerne, og vintergækker og anemoner skyder op gennem jordbunden. Selvom man har tilbragt størstedelen af de seneste par måneder indendørs, så kan man allerede nu begynde at tænke over, hvordan man gør haven forårsklar. Der går nemlig ikke længe, før lune grillaftener med vennerne igen er en realitet. At gøre haven forårsklar er dog lettere sagt end gjort, for hvordan gør man lige det? Det kan man læse mere om her.

Opgradér haven med en flot terrasse

Noget der for alvor kan samle familien eller vennerne en varm, dansk sommeraften, er en stor og flot terrasse. Det lyder måske som et kæmpe projekt, som man skal have en professionel håndværker til at udføre, men det er ikke tilfældet. Har man hænderne skruet nogenlunde rigtigt på, kan man sagtens bygge en terrasse selv. Her kan det anbefales at bygge terrassen af træ. Det er bedst at påbegynde arbejdet i perioden maj - september, da vejret er mildest i denne periode. Arbejde man effektivt, kan man godt nå at bygge en 10 kvadratmeters træterrasse på en weekend.

Vedligeholdelse af din træterrasse

Nogle mennesker er ikke synderligt begejstrede for træterrasser, da de frygter, at træet bliver grimt med årene. De hårde vejrforhold i Danmark har da også en effekt på træet, men heldigvis kan man gøre rigtig meget selv, for at træet bliver ved med at se nydeligt ud. Du kan bl.a. give din terrasse træbeskyttelse, hvilket forhindrer, at træet rådner. Samtidig forebygger dette imod skimmelvækst og mug. Endelig kan du også overveje at få din terrasse overdækket. En overdækning fungerer for det første som et ekstra lag beskyttelse imod vejrforholdene, og er på den måde med til at holde træet smukt. Samtidig er en overdækning også praktisk, da det danske vejr aldrig er til at forudse.

 

Armeringsnet

Drivhuse

Fiberdug

Hegn

Jordbor

Jordskrue

Markiser

Overdækning

Pavillioner

Skruefundamenter

Skure & udhuse

Stormsikring, Trampolin

Terasse fundament

Terrasse-overdækning

Træbro

Udendørs solafskærmning

Udestue fundament

Udestuer

Tilføj firma,
send en mail

 • AluxAlux

  Tyverisikring,indvendig solafskærmning, og mørklægning med Saferoller

 • AluxAlux

  Solafskærmning til alle formål....

 • LyngsøeLyngsøe

  Alt i overdækning. Dansk design.

 • Win-DoorWin-Door

  Forlæng sommeren