Altanen indtager danskernes hjerter - Ny- og Tilbygning Guiden - Byggeri.dk - Alt om ny- og tilbygning

Byggeri.dkNy- og Tilbygning Guiden

« TilbageArtikel

Altanen indtager danskernes hjerter

Altanen indtager danskernes hjerter

ANNONCE: Spoler du tiden et par årtier tilbage, var det køkkenet, der var danskernes foretrukne rum. Det er det måske for nogen stadigvæk, men det viser sig, at altanen bliver mere og mere populær blandt danskerne. Og det giver da også god mening… om sommeren i hvert fald. Der er god udsigt ude på altanen, og du kan nyde den friske luft, uden at skulle bevæge dig hele vejen ned igennem opgangen. Faktisk kan du nu også gøre din altan attraktiv om vinteren ved eksempelvis at installere en varmelampe. På den måde kan du faktisk bruge din altan året rundt, uden at dine hænder fryser til is.

 

Hvorfor er altanen ved at blive så populær?

En undersøgelse fra 2018 viser, at ordet ”altan” er det tiende mest søgte ord, når danskerne søger boliger. Men hvordan kan det egentlig være? For det første er altanen et hyggeligt, lille frirum. Det er et godt alternativ til en have, hvor du samtidig også kan dyrke krydderurter og have planter. Derudover er altanen rent økonomisk også en god idé. Da altaner bliver mere og mere eftertragtede, kan det få lejlighedens samlede værdi til at stige, hvis der er en flot altan. Se flere grunde her.

 

Hvordan vælger jeg den perfekte altan?

Kunne du godt tænke dig at få udbygget din lejlighed med en altan, er der nogle bestemte hensyn, du skal tage. Der skal være styr på byggetilladelser, dokumenter og samarbejdspartnere. Det er også enormt vigtigt, at sikkerheden er i top. Med andre ord, så er der altså rigtige mange ting, der skal være fuldstændigt styr på. Det kan derfor være en god idé at kontakte en virksomhed, der har erfaring med at bygge altaner. På den måde risikerer du nemlig ikke at gå galt i byen. De kan også hjælpe dig med udseendet på din altan, hvis du skulle ønske inspiration til dette.

Nybyggeri

Typehuse

Træhuse

Tilbygning

Udestuer

Akustik

Byggegrunde

Cement/mørtel

Dræn

Facademaling

Faldarmsmarkiser

Find arkitekt

Fritidshuse

Fundament

Gardiner

Huse til salg

Jordskrue

Lavenergihuse

Liebhaver villa

Markiser

Materielopbevaring

Natur-suite

Naturhytte

Ovenlysgardiner væg-og loft

Plantegninger

Radonspærre

Rækkehuse

Screens

Skelafsætning

Skodder

Skruefundamenter

Solskærme

Sommerhuse

Stilladser

Tinglysning

Træ Søjlehuse

Udendørs solafskærmning

Udstillingshuse

Vinterhaver

Tilføj firma,
send en mail