Er dit byggeri blevet betydeligt forsinket? - Ny- og Tilbygning Guiden - Byggeri.dk - Alt om ny- og tilbygning

Byggeri.dkNy- og Tilbygning Guiden

« TilbageArtikel

Er dit byggeri blevet betydeligt forsinket?

Er dit byggeri blevet betydeligt forsinket?

ANNONCE: Der er ikke noget, der er værre, end når en byggeproces ikke går som planlagt. Det kan nemlig have en del konsekvenser både for de håndværkere, der skulle have gennemført deres arbejde, som konstant bliver hæmmet i deres arbejde, men det kan også være fatalt for de eventuelle beboere, der skulle have taget en bolig i brug.

Hvad er løsningen?

Det er således noget, der skal findes en løsning på inden for ganske kort tid, og her er den bedste at benytte sig af ofte forcering. Når en entreprenør bliver forsinket med sin entreprise, kan det nemlig hurtigt blive aktuelt med en sådan handling.

Igangsæt forcering med flere ressourcer

Forcering handler om, at der indsættes flere ressourcer, end det der oprindeligt har været aftalt. Og en sådan kan bestå af mange forskellige ting herunder opmanding, skifteholdsarbejde, weekendarbejde eller måske tilførsel af yderligere materiel.

 

Hvem skal betale?

Det er alt sammen initiativer, der tages i brug for at nå i mål med projektet hurtigere. Dog er der nogle, der vælger at kræve betaling for en sådan handling, og her hersker der ofte usikkerhed omkring, hvorvidt det er lovligt eller ej.

Juridisk vejledning

Kommer du ud i en sådan situation, anbefales det derfor, at du søger juridisk vejledning. En sådan kan du blandt andet finde hos TVC Advokatfirma, der har stor erfaring inden for dette område. Det er nemlig altid omkostningstungt, når det kommer til en udskydelse af et projekt, og manglende forcering kan derfor hurtigt føre til store erstatningskrav eller dagbod.

Er det bygherren?

Der er dog nogle aspekter, der afgør, hvorvidt det er lovligt at tage penge for en sådan indgriben eller ej, og her er det blandt andet væsentligt, hvem der står bag et byggeri. Det kan for eksempel også være en bygherre, og er det tilfældet, skal denne ofte betale for forceringen.

Nybyggeri

Typehuse

Træhuse

Tilbygning

Udestuer

Byggegrunde

Byggeguide

Cement/mørtel

Dræn

Facademaling

Find arkitekt

Fritidshuse

Fundament

Gallerier

Huse til salg

Jordskrue

Lavenergihuse

Liebhaver villa

Markiser

Materielopbevaring

Natur-suite

Naturhytte

Radonspærre

Rækkehuse

Skelafsætning

Skruefundamenter

Stilladser

Tinglysning

Træ Søjlehuse

Udstillingshuse

Vinterhaver

Tilføj firma,
send en mail