Opsadlet trappe – Nyhed i topkvalitet og klassisk, slidstærk udformning - Trapper Guiden - Byggeri.dk - Alt om trapper

Byggeri.dkTrapper Guiden

« TilbageAdvertorial

Opsadlet trappe – Nyhed i topkvalitet og klassisk, slidstærk udformning

Opsadlet trappe – Nyhed i topkvalitet og klassisk, slidstærk udformning

VInduesPladsen præsenterer en stærk nyhed i form af denne opsadlede trappe med 42 mm trin og stødtrin. En kvalitetstrappe, der samtidig afgiver stemning og atmosfære til boligens øvrige interiør. Hos VInduesPladsen er kvaliteten i højsædet, og denne trappemodel er et indlysende eksempel herpå.

Opsadlet trappe – Klassisk, tidsløs, universel

Den fremviste løsningsmodel er en opsadlet halvsvingstrappe med 42 mm trin og stødtrin, der går ud over de opsadlede vanger, tilfører et helt unikt og tidsløst udtryk til boligen.

Ved en opsadlet trappe er vangerne monteret under trinnene, og denne trappetype placeres for det meste i stue eller lignende centralt sted, så den ikke virker dominerende, men indgår som et levende og dekorativt element af indretningen.

 

Den viste løsning er med trin, vanger og stødtrin i hvidlakeret birketræ. Lakeringen med polyuretan lak ovenpå massivt birketræ giver en i særklasse slidstærk overflade. Håndlister og mæglere er udført i lakeret egetræ. Balustrene i hvidlakeret stål er udført i samme slidstærke farve som trinnene, og er monteret direkte op i håndlisten. Det ses tydeligt hvordan udformning, detalje og håndværk går op i en højere enhed.

Der er mange muligheder med hensyn til materialevalg til en opsadlet trappe. Udover birk og eg, som er anvist i løsningen her, er nogle af de anvendte træsorter bl.a. bøg, fyrretræ, mahogni og ask.

Laserende farver i nød, bambus og eg giver et karakterfuldt islæt til eksempelvis ældre interiører. Med denne behandling kan man stadig se træets åretegninger, og træets oprindelige farve vil fremstå halvtransparent igennem lasuren. En anden mulighed er børstet træ, hvor træet behandles med ståluld, som fjerner det bløde træ og giver et antikt look.

 Gratis opmåling af din nye opsadlede trappe

Vores konsulenter står klar til at hjælpe med at finde den rigtige løsning og et lækkert design, der er specialdesignet efter dine ønsker. En opsadlet kvalitetstrappe fra VInduesPladsen vil ikke alene tjene som et knudepunkt i din bolig, men vil også være en fryd for øjet i dens klassiske, evigtgyldige dekor. Besøg vores hjemmeside og se vores store udvalg af trappemodeller (http://www.vinduespladsen.dk/Galleri/Galleri_-_trapper/index2.shtml).

 

www.vinduespladsen.dk